sâmbătă, 7 iulie 2012

Shiawase Kissa Sanchoume-Review

The Trio is back. De la stanga la dreapta Shindou-san ,Uru-chan si my lovely bishounen  Ichirou-kun :3
Happy Cafe ,o manga shoujo aparent plictisitoare ,m-a dat gata prin umorul bine plasat ,prin pretendentii superbi ai eroinei si prin poveste.Manga este scrisa si ilustrata de Kou Matsuzuki.
Takamura Uru este o pustoaica naiva si vesela care este des confundata cu un copil din invatamantul primar datorita inaltimii ei (154 cm).Dupa ce mama ei s-a recasatorit ,dorind sa numai depinda de nimeni se angajeaza part-time la o cafenea numita Cafe Bonheur (Cafeneaua de Fericire ).Acolo se intalneste cu angajatii Satsuki Shindou,un patiser care rar zambeste dar care este de fapt foarte bland ;si cu my dear Ichirou ,care adoarme din 5 in 5 minute ,atunci cand adoarme  necesita introducerea (violenta chiar uneori) a mancarii in gura pentru a se trezi.Chiar daca cei doi par ciudati si inspaimantatori la prima vedere ,ceva in ei se va schimba odata ce o vor intalni si  cunoaste mai bine pe Uru si sentimente de dragoste vor inflori ,in timp ce Uru va incerca din greu sa le aduca zambetul din nou.
Now let's take them one by one becuz there are so much goodies in there.

Uru Takamura (16 years old)-cum am mentionat mai devreme ,o fata vesnic vesela .In ciuda inaltimii ei care o defavorizeaza are o putere inumana .( she reminds me of a frickin tsunedere ,dar singurul lucru care le difera ar fi faptul ca ea nu neaga sentimentele fata de cel pe care-l iubeste ci mai degraba e prea densa sa-si dea seama. :3 -singurul lucru in comun cu o tsunedere ar fi puterile supraomenesti :))) note:no it's not a sf manga).In mare ,o ador pe piticania asta ,pentru simplul motiv ca e hilara din cap pana in picioare. :3 so 10/10 for her from me.

Shindou Satsuki(20 years old) -or the tall ,handsome and non-smiling bishounen :)).Imi e lene sa povestesc despre el ,cert e ca e adorabil cand blushuieste.Note:e la fel de violent ,amuzant si dens ca Uru.,also get very jelous.

Ichi-kun:Ichiiii ,my love xD. Doamne cat l-am adorat . Este un narcisist,excentric  de tipul bland ,care se remarca prin moacele pe care le face cand o vede pe Uru :3. Note:Smartass guy,non-dens ,gata sa dislocheze membrele oricarui baiat care se apropie de Uru.

Nankichi Matsumot (age unknown)-Managerul Bonheur si tatal adoptiv al lui Satsuki ,este in general un om compus ,il iubeste nespus pe Shindou si are dureri severe de genunchi :))). Note:really cute ,always has glasses on and cries of happiness whenever he sees that Uru gets along with Shindou.


Sou Abekawa-Superbul meu tsunedere :3. Tipul asta mi-a facut ziua mai buna decate ori l-am vazut. Daca nu pot sa suport tsunederele ,pe tsunederi sigur ii ador xD.Conduce patiseria familiei Abekawa impreuna cu fratele sau mai mare,Tatal ,mama si micuta Sakura.Note:This one's developement is the best.


Kashiwa Abekawa-Fratele mai mare al familiei Abekawa ,to sum it up in 3 words he's :a big flirt.Dar are un major-sister complex pe micuta Sakura xD .Este certat de ea mai mereu .Note:Good guy,and he sure does his job in this manga (u'll see way).


Sakura Abekawa:Or the little ray of sunshine. :3 Sakura este ingerasul familiei Abekawa ,adorata de toata lumea. Dar datorita atitudinii ei Uru-like ,este foarte adorabila si nu devina rasfatata. Note:Iubeste prajiturile cu capsuni  si pe Uru.


Jirou Nishikawa:Fratiorul ,lui Ichi ,si de asemenea versiunea in miniatura a acestuia. Este un baietel tacut si uneori rautacios dar care odata ce o cunoaste pe Uru se schimba.Note:Il iubeste pe Ichi ,si o place pe Uru ,este prieten bun cu Sakura.


Mitsuka Yamasaki:Model cunoscut ,care desi se indoapa cat trei ,are mereu aceeasi silueta superba. Este fiica unei familii bogate ,si o cunoaste pe Uru din intamplare si devin foarte bune prietene. Note:Il iubeste pe prietenul ei din copilarie ,sa fie model si o adora pe Uru.


Kenshi Tokieda;Varul lui Uru ,indragostit de ea de cand era mic. Note: Adorable little guy ,xD.


In orice caz ,mai sunt multe caractere bune de mentionat cum ar fii mama lui Uru (The Queen) si Naoki ,tatal ei dupa ce s-a recasatorit mama ei. Tatal sau biologic ,Hiroshi care seamana leit cu Uru ,Chitose -mama lui Shindou ,Inoue-prietenul lui Shindoua. Si lista poate continua. O manga buna in orice caz ,sfarsitul a fost putin grabit dar, frumos. Actiunea ia o intorsatura care personal imi place.
O recomand xD. Are 82 de capitole.
Now have some epicness from Ichirou.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu