miercuri, 4 aprilie 2012

Hotarubi no Mori e -Review "SPOILER"


Gin si Hotaru
















Cand o atingere te desparte de fericire.
Plimbandu-se prin padure ,Hotaru s-a ratacit in zona unde isi aveau locul spiritele si il intalneste pe misteriosul Gin ,acesta aratandu-i calea spre casa.
Fiind la o varsta frageda aceasta se imprieteneste aproape imediat cu el.
Cu o singura problema.
Hotaru nu-l poate atinge pe Gin ,pentru ca el fiind un spirit ar disparea la atingerea unui om .In ciuda acestui fapt cei doi continua sa se intalneasca zi de zi ,pana cand Hotaru trebuie sa plece acasa,ea venind  acolo numai in perioada verii.

Cei doi isi promit ca se vor intalni vara urmatoare ,promisiune tinuta de-a lungul anilor. Cand Hotaru ajunge sa aiba varsta la care merge la liceu ,Gin o invita in sfarsit sa mearga cu el la Festivalul de Iarna Al Spiritelor.
Cei doi petrec festivalul ca o intalnire ,sperand sa isi faca amintiri frumoase.
Intr-un fel Hotaru simte in adancul ei ,ca  aceasta va fi ultima lor intalnire. Dar alunga imediat gandul.
Gin ii spune ,intr-un sfarsit dandu-si jos masca si sarutand-o usor pe obraz prin intermediul mastii ,ca dorinta lui de a fi cu ea tot timpul e mai puternica decat oricand.Cei doi isi zambesc in timp ce doi copilasi trec pe langa ei .Unul se impiedica si Gin din instinct il apuca de brat . Cei doi copii le multumesc si alearga in continuare. Dar Hotaru observa ca Gin incepe sa prinda o stralucire stranie .Copilul era om.Si Gin il atinsese. Cu lacrimi in ochi Gin isi deschide bratele si ii spune:
"Vino ,Hotaru ,In sfarsit te pot atinge."In imbratisarea lor isi marturisesc dragostea ce si poarta unul pentru celalat .Si cu un zambet Gin dispare. Spiritele ii multumesc lui Hotaru pentru ca i-a dat prilejul lui Gin sa poata  
avea sentimente si sa imparta fericirea cu cineva.
"Se pare ca nu voi mai astepta la fel urmatoarele veri si poate ca lacrimi imi vor umple ochii.Dar voi avea macar in suflet ,amintirea ta amara.La care voi tine mereu. Asa ca ce mai stai? Hai sa mergem."
Hotaru.


2 comentarii:

  1. Fată, tu ce faci aici, spoilere?

    TE DISTRUG.

    Plus, fără supărare, ăsta nu e un review. Învaţă să faci unul sau nu mai păcăli oamenii cu titluri greşite. Sunt în culmea indignării findcă mi-ai făcut spoiler x-(

    RăspundețiȘtergere
  2. Gomenasaii am uitat sa pun spoiler in titlu :))).

    RăspundețiȘtergere