sâmbătă, 15 septembrie 2012

Why don't you just strangle me to death?


Incerc sa tip.Dar vocea mea nu-i mai ajunge.


Ar fi mai usor.
Saptamana asta ,primeste un mare zero de la mine ,datorita unor intamplari neasteptat de neplacute.
Deh,se spune ca "life sucks" numai ca eu am trecut prin aceasta experienta la maxim.
Mi-au luat muzica,Singurul lucru in care ma puteam refugia ,si in care ma simteam ca in largul meu.
Ar fi putut sa ia orice ,mai putin muzica dar, vrand sa simt 'pedeapsa' lor justitiara ,au crezut ca-mi fac un bine.

Mi-au luat calculatorul ,intr-un exces inutil de nervi caruia eu i-am raspuns cu un calm care n-a fost primit bine. Asa deci ,ca sa-si arate iarasi autoritatea lor au zis sa-mi ia si locul magiei ..Dar asta e .M-am obisnuit.
M-au tarat peste tot unde au mers ,sub pretextul ca sunt o dependenta de gadgeturi si ca m-am tampit.Dar poate nu i-a anuntat cineva.TOATA lumea e.

Mi-au refuzat singurul lucru pe care i-am rugat vacanta asta .Si mi l-au refuzat in cel mai crunt mod. Cu aceleasi explicatii invechite cu care se declara superiori mie. Sper ca se bucura ,ca mi-au omorat si singura mea speranta de bucurie a vacantei. Mi-au interzis si  sa merg la concert ,datorita faptului ca :"Vacanta s-a terminat ,ai lenevit destul si acum trebuie sa revii serioasa." Si pana acum n-am fost?S-a dus copilaria mea.

Am intrat la singura clasa de mate-info de intensiv engleza ,si mama ca deobicei mi-a taiat bucuria din scurt ca ,dupa parerea ei :Ai intrat la muchie cu o medie asa mediocra. 9.54 mai nou e mediocru oameni buni! Inseamna ca toata lumea e proasta.
Mi-au  comentat desenele. Eu sunt o persoana care accepta multe. Dar sa nu te iei de artista din mine.Nu suport persoanele care nu-mi lauda desenele doar ca sa nu se simta inferioare mie.So die!
Mi-au desfiintat si altarul. Deci fata lui Sebastian si Rin nu ma mai inveselesc. Not anymore.
El numai vorbeste cu mine..Dar asta e.
Asa ca desi nu vreau sa par nesimtita ,sa va ia naiba pe voi toti oameni fericiti in acest moment :|.
End.

Un comentariu:

  1. =)) Să mă ia naiba că m-am distrat fără tine, luam'ar să mă ia!

    Singurul lucru pe care ţi-l pot spune e că "mai ai câţiva ani de suportat", ceea ce-mi spune mie mama când vede că sunt nemulţumită de ea sau tata. Pe ai tăi nu mai ai cum să-i schimbi, sau să-i faci să se schimbe, asta e clar. Aşa că momentan plângi dacă simţi nevoia să plângi, dar suportă şi străduieşte-te, pentru că tu eşti singura care-ţi poate împlini dorinţele. Şi să ştii că mă ai pe mine aici, mereu, atâta timp cât nu mă alungi.

    Ţi-au luat muzica?! No comment.

    RăspundețiȘtergere