luni, 5 martie 2012

If Heavens Approve

Then i shall do something dirty.To you.
Cry your heart out.


Zi tampita.Altfel nu o pot numi  .As putea folosi termeni elevati si pomposi precum "nesatisfacatoare" sau "nemultumitoare" ,dar cuvantul care o descrie scurt si la obiect este <<tampita>>.
Nimic mai mult ,nimic mai putin. De dimineata am facut ochi pe la sase si cand am mijit ochii la  ecranul telefonului (care arata ca la deschiderea portilor raiului -cu alte cuvinte lumina lui imi ardea efectiv pupilele ),am observat cu scarba cat era ceasul.
M-am pus frumos la loc ,ca si cand ceasul nici nu exista si am adormit frumos la loc. Frumos ,nu?
Ei,nu. Va anunt ca nu e frumos. Azi aveam program de iarna.Which means we start at the holy hour of <<11.30>>.
Si cum mi-e imi ia cam o ora sa ajung la scoala (stau cel mai departe),va da-ti seama ca incep sa ma pregatesc de la  10.
Si evident ,dar evident ca...atunci cand am deschis ochii ca dupa o motaiala ca de un sfert de ora ceasul anunta ,aproape vesel,ora  <<9.45>>. It was then when i thought :"Yes ,it's true. There is no God in this world. Not for me."
Adevarata vorba ca :Viata te loveste cand te astepti mai putin ,sau in cazul meu ,cand oricum numai aveai nevoie de alte probleme decat de cele obisnuite.In orice caz ,m-am trezit val-vartej si am tarat patura dupa mine pana in bucatarie (call me Majesty) .M-am miscat lent spre baie si in dus cand am pornit apa ,it was as cold as a fri**in iceberg. M-am dus sa deschid sertarul sa vad cu ce ma pot imbraca (la mine in sertar ca sa va puteti imagina ce se intampla ,l-as putea descrie drept un wonderland ,nu stii ce poate sari de acolo),si am ales ceva pe nimereala (mai incolo ,cand am ajuns in clasa la scoala mai precis ,mi-am dat seama ca haina era pe dos :])si cand m-am uitat in oglinda am zis:"Sh*t tre' sa ma spal pe cap ." Du-te fugi iar in dus ,spala repede (logic ca mi-a intrat sampon in ochi ,si era Pantene care zici ca e o solutie de ars ochii venita direct din hell's bottomless pits),m-am uscat cu viteza luminii ,am indesat vreo  doua linguri de iaurt Napolact in gura(d'ala cu nuci ca la mama acasa)  mi-am insurubat bine castile ,am pornit o melodie oarecare si off we go.Cand am ajuns in statie era deja <<11.35>> .La scoala am ajuns pe la inceputul celei de-a doua ora (la 12.35 ).Cand intru in clasa (aveam engleza si dupa aceea chimie) toti vorbeau despre acelasi subiect ( nu ,nu hainele mele pe dos) ci de testul urias ce avea sa urmeze la chimie.Azi. Da,azi.And in that precise moment i said :I don't wanna live on this planet anymore.M-am asezat binisor in banca ,castile au ramas la locul lor de glorie (in mah ears) ,am pus o melodie rock de Taniyama (modern strange cowboy) si am zis :Da-o dra**lui ,sa vina toate. Am dat testul ,la biologie am aflat ca nu mi-a trecut testul kilometric de data trecuta pe motiv ca (ai deja un 10) :Si ce? Imi venea sa tip. Sunt aproape de examen ,deci ar trebui sa imi dai note mai repede. Vorba aia:Sa te scap si sa ma scapi. Dar nu ,ca de. S-a terminat si ora de relige (ultima ora) si apoi freedom. Cand am tras aerul rece de primavara pe nas am simtit efectiv ca imi iau foc narile si gatul. Dar asta este. Cu chiu cu vai am ajuns acasa am aruncat ghiozdanul cat colo si m-am trantit headfirst pe pat.
M-am trezit pe la 7 ,dupa un somn bun si m-am pus la teme. Iar acum ,scriu evident aceasta postare.
Kilometrica . Ca si ghinioanele mele de azi.Vreau sa vina mai repede sa vina sambata sa mergem la concert la Plunklock sa-mi tip plamanii.
Muzica lor am gasit-o a fi.
Indispensabila.

Un comentariu: