joi, 22 martie 2012

Cand ploua cu fericire



















Aishiteru -Pentru Sayu
Mi-a lipsit asta .Ea o numeste redozare ,eu o numesc destresare. Azi mi-a dovedit inca o data ce poate insemna sa ai pe cineva pe care sa te bazezi ,caruia poti sa-i spui orice si cu care pretuiesti fiecare minut.
Azi n-am avut chef de scoala. Mai mult din cauza ca eu la 8.00 fix dimineata dadeam simulare de examen  la romana.
Da ,simulare.La romana.La 8.00.
Si apoi prima ora am dat la fizica ,si restul orelor am dormit efectiv.La fizica ni le-a corectat pe loc: 10 impecabil. Mi-a crescut pipota in mine.Pe la a 5-a ora adica romana mi-am zis ,mai dar ce mai caut eu aici cand ar trebui sa ma intalnesc cu ea??Am dat-o in colo de muzica si am rupt-o la fuga.
Da ea, mentora si confidenta mea. Care-mi canta superb si rade la glumele mele si avem fangirl-ismele  noastre.
In ultima vreme m-am simtit ca o nesimitia pentru simplul fapt ca imi tot trece un gand prin minte:Dar de ce nu e doar a mea?Nu vreau s-o impart. Cu nimeni. Si apoi m-am gandit ca sunt prea egoista si ca si altii ar trebui sa simta ce simt eu. Dar de cate ori ma gandesc ca iese cu altcineva ,sunt geloasa :)). Parca as fi un boyfriend
tsunedere :)). Doamne ,si sunt fata =)) .Dar de ,e sora mea si n-am de gand s-o impart. With no-frickin-one.
Am avut obisunitul nostru traseu imbratisare-tipete-mec-haleala+tipete-plimbare ,dar azi am avut un hop.
Si unul special. Ne-am dat intr-un feris-wheel. Da ,oameni buni ,cunoscutele feris-wheel-uri. M-am dat cu ea si am ascultat o melodie speciala. Si tinandu-ne de mana ,in inaltul cerului m-am gandit :Sper sa fim prietene si peste 30 de ani de acum in colo. Si poate si mai mult.
Aishiteru ,Sayu-oneesama.
Misa a.k.a Sebastian's-Masato's next wife.

Un comentariu:

  1. Let's leave Sebas-chan for Grell and Masato for Jinguji.
    I'M THE ONE WHO'S GONNA MERRY YOU!

    Tu să ştii că habar n-ai să-ţi expirimi sentimentele în mod direct. Citind ce-ai scris şi tu aici mi-am zis "cum e posibil să aveam amândouă aceleaşi sentimente una pentru cealaltă?". Vezi că tu eşti uneori leneşă şi neglijentă, şi mă faci să te înţeleg greşit.

    Doooamne deci "mi-a crescut pipota în mine" când am citit "nu vreau s-o împart". Fii mai posesivă, te rog! >__> Cred că mi-am dezvoltat un fetish când vine vorba de posesivitate. Teehee~

    RăspundețiȘtergere